headers_sec_1.png

De Kunsthuizen

Onder De Kunsthuizen vallen 3 filialen te weten Kunsthuis Leiden, Kunsthuis Amsterdam en Kunsthuis Breda. Naast de eigen winkels hebben we een actieve website waar veel klantcontacten uit voortvloeien. In onze 3 vestigingen organiseren wij jaarlijks verschillende exposities Naast het bedienen van de particuliere markt, hebben we een apart team dat de bedrijven markt bedient.

We zijn een klein team dat nauw samenwerkt ook al werken we fysiek op verschillende locaties. Onze vestiging Kunsthuis Leiden verzorgt deels backoffice voor de gehele organisatie en vanuit hier wordt ook de website aangestuurd. Van iedereen wordt verwacht deel te nemen aan de werkzaamheden die nodig zijn om de klant te voorzien van een goede, duidelijke service.

Wij zoeken voor ons team in Kunsthuis Leiden een enthousiaste galeriemedewerker die houdt van contact met klanten en tevens bereidt is breed mee te werken en denken in een dynamische en resultaatgerichte organisatie.

Het betreft een full time functie, weekend werk is inbegrepen.

Functieomschrijving Galerie medewerker Kunsthuizen

Tot de taken en verantwoordelijkheden van galeriemedewerker behoren het verzorgen van de dagelijkse gang van zaken in de galerie/kunstuitleen zoals:

- het zorg dragen voor de verkoop en uitleen van de kunstwerken van de Kunsthuizen

- het ontvangen en te woord staan van zowel klanten in de winkel, telefonische aanvragen en klanten die via de website binnen komen

- het verwerken van klant en kunstwerk gegevens in ons software systeem

- het bijdragen aan een representatieve galerie. Waaronder vallen: een overzichtelijke presentatie van de aanwezige kunst, de website up to date houden en een opgeruimde en schone uitstraling van de galerie

- het maken van een wekelijkse logistieke planning voor bezorgingen door Nederland.

- ondersteuning bieden aan onze Business Art Consultant middels voorraad reserveren / beschikbaarheid checken / bestellingen plaatsen.

- fysieke werkzaamheden als kunstwerken verplaatsen en omhangen, werken voor logistiek transport klaarzetten, transport in/uitladen behoren tot wekelijkse werkzaamheden

- desgewenst aanwezig zijn bij exposities / beurzen waar mogelijk werkuren vallen buiten vaste werktijden.

- administratieve werkzaamheden samenhangend met de activiteiten van de Kunsthuizen. Bijvoorbeeld het aanmaken van certificaten / het bijwerken van consignatielijsten.

- overleg met collega’s op andere locaties mbt verkopen / reserveringen en voorraad mutaties.

Competenties en vaardigheden Galeriemedewerker

Wij zoeken iemand met:

 • Communicatieve vaardigheden

 • Resultaatgerichte instelling

 • Servicegerichte houding

 • Flexibiliteit

 • Kennis van computer programma’s Word en Excel

 • Punctualiteit.

Wij bieden! Een veelomvattende dynamische functie in een klein, samenwerkend, team op een geweldige plek in centrum Leiden.

Bij interesse in deze functie kunt u contact opnemen met Eva@Kunsthuizen.nl of bel 071-5284480

 • Zakelijke markt

  De Kunsthuizen hebben jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt op het gebied van kunst in de werkomgeving. De Kunsthuizen leveren de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs en zijn daardoor de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot marktleider in het kwalitatief hoogwaardige segment. De ruim 250 zakelijke klanten worden ondersteund door een enthousiast team van 5 Art consultants, 4 commerciële binnendienst medewerkers, een team van flexibel inzetbare inrichters en natuurlijk vanuit 5 fysieke vestigingen in Nederland.
 • Particuliere markt

  Vanuit vestigingen in Amsterdam, Leiden, Delft, Breda en Apeldoorn, via beurzen en middels exposities bedienen De Kunsthuizen particuliere klanten door heel Nederland. De laagdrempelige toegang tot de collectie middels flexibele kunstkoop- en kunstuitleen regelingen, de kwaliteit van de collectie, oog voor service en een zeer scherpe prijsstelling hebben er in geresulteerd dat De Kunsthuizen in Nederland inmiddels toonaangevend en marktleider zijn op het gebied van particuliere kunstuitleen. Onze particuliere klanten worden geholpen door een enthousiast team van 10 Galerie medewerkers.
 • Art productions

  Voor diverse kunstenaars treedt De Kunsthuizen op als uitgever en management bij de vervaardiging van hoogwaardige kunstproducties. De Kunsthuizen draagt zorg voor distributie en verkoop aan vakhandel in binnen- en buitenland en de behartiging van de belangen van de kunstenaars. Binnen Art productions worden tevens maatwerk kunst producten verzorgd voor zakelijke klanten. De Artproductions kent 2 projectverantwoordelijke accountmanagers die in teams van wisselende samenstelling werken.

 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1