Werken bij De Kunsthuizen

Onze klanten geven ons bestaansrecht en onze medewerkers zijn de belangrijkste schakel tussen de klant en kunstenaars.

De Kunsthuizen zijn gespecialiseerd in moderne hedendaagse kunstenaars van naam en zijn voor particuliere en zakelijke kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. De collectie behoort tot de meest toonaangevende in haar genre en behelst ruim 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars.

Naast ondersteuning door Directie, Collectiebeheer, Administratie & Finance kent De Kunsthuizen 3 hoofd business units van waaruit klanten bediend worden:

Zakelijke markt

Zakelijke markt

De Kunsthuizen hebben jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt op het gebied van kunst in de werkomgeving. De Kunsthuizen leveren de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs en zijn daardoor de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot marktleider in het kwalitatief hoogwaardige segment. De ruim 250 zakelijke klanten worden ondersteund door een enthousiast team van 5 Art consultants, 4 commerciële binnendienst medewerkers, een team van flexibel inzetbare inrichters en natuurlijk vanuit 5 fysieke vestigingen in Nederland.

Particuliere markt

Particuliere markt

Vanuit vestigingen in Amsterdam, Leiden, Delft, Breda en Apeldoorn, via beurzen en middels exposities bedienen De Kunsthuizen particuliere klanten door heel Nederland. De laagdrempelige toegang tot de collectie middels flexibele kunstkoop- en kunstuitleen regelingen, de kwaliteit van de collectie, oog voor service en een zeer scherpe prijsstelling hebben er in geresulteerd dat De Kunsthuizen in Nederland inmiddels toonaangevend en marktleider zijn op het gebied van particuliere kunstuitleen. Onze particuliere klanten worden geholpen door een enthousiast team van 10 Galerie medewerkers.

Art productions

Art productions

Voor diverse kunstenaars treedt De Kunsthuizen op als uitgever en management bij de vervaardiging van hoogwaardige kunstproducties. De Kunsthuizen draagt zorg voor distributie en verkoop aan vakhandel in binnen- en buitenland en de behartiging van de belangen van de kunstenaars. Binnen Art productions worden tevens maatwerk kunst producten verzorgd voor zakelijke klanten. De Artproductions kent 2 projectverantwoordelijke accountmanagers die in teams van wisselende samenstelling werken.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Mocht u gerichte interesse hebben in werken bij De Kunsthuizen dan kunt u uw sollicitatie voorzien van CV en motivatie richten aan info@kunsthuizen.nl. Mocht er een passende vacature ontstaan dan nemen wij contact met u op.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code