Casper Faassen – Still

Kunsthuis Leiden en de Hooglandse Kerk

23.09.2022 - 23.10.2022

Opening STILL 

Het weekend van 23, 24 en 25 September stond in het teken van de opening van expositie STILL van Casper Faassen. De Hooglandse Kerk en het tegenover gelegen Kunsthuis Leiden toonden dat weekend een zorgvuldig samengestelde collectie van zijn werk – waarbij de collectie in Kunsthuis Leiden nog te bezichtigen is tot 23 oktober. Met een indrukwekkend avondprogramma viel alles samen. Het prachtige samenspel van Chloé Albaret & Jorge Nozal, de betoverende zang onder leiding van Emma Brown & de meeslepende muziek van Brian Fieldhouse. Zie hier een impressie van de avond. (Gefotografeerd door Elinoor Veldman Photography).

Photographic Works
Het onlangs verschenen boek ‘Casper Faassen I Photographic Works ‘ van uitgeverij Terra is verkrijgbaar bij Kunsthuis Leiden. Waarbij de zo kenmerkende stijl van Casper Faassen getoond wordt in zijn samenwerking met het Nationaal Ballet, sculpturen en de Morandi Serie. Neem contact met ons op bij interesse. Mail info@kunsthuizen.nl

De expositie STILL loopt tot 23.10.2022 in Kunsthuis Leiden

 

 

 

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen