headers_sec_3.png

Leuk cadeau-idee: de originele Kunstcadeaubon van De Kunsthuizen! 

Met de Kunstcadeaubon van De Kunsthuizen geeft u de ontvanger toegang tot de grootste en meest toonaangevende collectie hedendaagse kunst van Nederland! De Cadeaubon is te gebruiken bij aankoop van een kunstwerk alsmede bij kunstuitleen. De Cadeaubon is onbeperkt geldig en inwisselbaar bij elk van De Kunsthuizen, zo wordt de ontvanger nooit beperkt in gebruik van uw cadeau!

De Kunstcadeaubon wordt feestelijk voor u verpakt en is verkrijgbaar voor elk door u gewenst bedrag, vanaf 25,- Euro. De bonnen zijn te bestellen via internet of na reservering af te halen op de door u gewenste locatie.

Heeft u interesse in een Kunstcadeaubon, neemt u dan even contact met ons op via 071-5284480 of info@kunsthuizen.nl dan maken wij het graag voor u in orde!

 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1