Over De Kunsthuizen

De Kunsthuizen zijn gespecialiseerd in moderne hedendaagse kunstenaars van naam. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Leiden, Delft, Breda en Apeldoorn, via beurzen, exposities, kunst verkoop, kunstuitleen en Art Consultants bedienen De Kunsthuizen particuliere en zakelijke klanten door heel Nederland.

Collectie opbouw

Collectie opbouw

Ontstaan vanuit een particulier initiatief en een passie voor kunst is de collectie van De Kunsthuizen de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot de meest uitgebreide in haar genre en behelst deze inmiddels ruim 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars. Overtuigd van de gedachte dat de beginnende kunstkoper van nu de verzamelaar van de toekomst is, is de collectie van de Kunsthuizen bewust zó opgebouwd dat deze zowel voor de beginnende kunstliefhebber bereikbaar werk biedt, als mede vernieuwend en/of museaal werk toont voor de meer gevorderde kunstverzamelaar. Ook is er binnen de collectie ruime aandacht voor het werk van jong en uitzonderlijk talent en mogen De Kunsthuizen zich verheugen aan de wieg te hebben gestaan van het succes van menig jonge kunstenaars.

Toonaangevend

Toonaangevend

De laagdrempelige toegang tot de collectie middels flexibele kunstkoop- en kunstuitleen regelingen, de kwaliteit van de collectie, oog voor service en een zeer scherpe prijsstelling hebben er in geresulteerd dat De Kunsthuizen in Nederland inmiddels toonaangevend zijn op het gebied van zakelijke- en particuliere kunstuitleen.

Achter de schermen

Achter de schermen

De Kunsthuizen zijn ontstaan uit een passie voor kunst en het plezier om dat met anderen te delen.  De Kunsthuizen en haar medewerkers halen veel energie uit de persoonlijke contacten en intensieve samenwerking met kunstenaars en klanten. Deze wisselwerking heeft tot menig mooie projecten en bijzondere presentaties geleid. Met een kijkje achter de schermen geven wij u graag een kijkje in de keuken van ons bijzondere vak.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code