Over De Kunsthuizen

Collectie visie

Collectie visie

De Kunsthuizen zijn ontstaan vanuit een particulier initiatief, geboren vanuit een passie voor kunst en de gedachte om kunst zo toegankelijk mogelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek.

De collectie van De Kunsthuizen is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de meest uitgebreide in haar soort. De collectie behelst meer dan 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars. De continue investering in onze collectie zorgt voor wekelijkse vernieuwing binnen onze collectie en deze is bewust breed opgebouwd voor een zo groot mogelijk bereik.

Zowel een beginnend kunstkoper als de verzamelaar zullen binnen de collectie van de Kunsthuizen kunnen slagen. Bewust zó opgebouwd dat deze zowel bereikbaar werk biedt, als mede vernieuwend en museaal werk toont voor de meer gevorderde kunstverzamelaar. Ook is er binnen de collectie aandacht voor het werk van jong en uitzonderlijk talent en zijn wij blij dat we deel mogen uitmaken van het succes van menig jong kunstenaar.

Toonaangevende samenwerkingen

Toonaangevende samenwerkingen

Het wederzijds vertrouwen tussen kunstenaars en De Kunsthuizen ziet u terug in de dynamiek van bedrijf en collectie. De laagdrempelige toegang tot de collectie d.m.v. de flexibele koop- en uitleen regelingen zorgt ervoor dat het bereik van de kunstenaars, alsmede hun onafhankelijkheid, toeneemt en ze zich kunnen concentreren op het creatieve proces.

De Kunsthuizen investeren in aankoop van de kunstwerken, deelname aan toonaangevende beurzen en actief expositieprogramma.

Grondleggers

Grondleggers

Het initiatief van Henk-Jan en Bart Mulder is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende bedrijf dat het nu is. Een prachtige actuele collectie toegankelijk voor een zo groot mogelijk publiek.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen